24 Mayıs 2010 Pazartesi

Şimşekler Play-off'ta!



sonunda benim için ve adana demir spor taraftarları için yine keskin bir dönemece geldik. bank asya 1. lig'e çıkacak 3. takımı belirleyen play-off maçları yarın başlıyor. kuralar yukarıda gördüğümüz gibi. ilk maç tki tavşanlı linyit sporla olacak. maçı kazanırsak rakibimiz; trabzon karadeniz - çorumspor maçının galibi olacak.

açıkcası bizim için şanslı bir kura gibi görünüyor. tek ümidimiz bir an önce bank asya'yı ardından da süper ligi görebilmek. bunun için buralara kadar hiçbir ek desteği olmadan, kendi gücüyle, kendi çabasıyla buralara kadar gelen takımımızı daha güçlü bir şekilde desteklemekten başka elimizden birşey gelmiyor. ama şimşeklerin ellerinden geleni fazlasıyla yapıp bizi mutlu edeceklerine inanıyoruz.

yarınki maç kanal a'dan yayınlanacak. sadece final maçı trt'den yayınlanacağı için önceki maçlar adananın yerel kanalı kanal a'dan yayınlanıyor. adana dışındaki arkadaşlar kanalın internet sitesinden akşam oynanacak maçı canlı olarak izleyebilirler: http://www.kanalahaber.net/

şimşeklerin bizi yalancı çıkarmayacağına inanarak yarın akşamı bekliyoruz heyecanla. hadi bakalım görelim sizi gençler!

1 yorum: